Amazonas ble spilt 12., 13. og 14. februar på Grusomhetens Teater - Grusomhetens Teater
2009
post-template-default,single,single-post,postid-2009,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.0,elementor-default,elementor-kit-5536
 

Blog

Amazonas ble spilt 12., 13. og 14. februar på Grusomhetens Teater

  |   Nyheter

Amazonas You are someone’s son Grusomhetens teater inviterer til en forestilling inspirert av den polske nålevende dramatikeren Michal Walczaks stykke «Amazonas». Forfatteren tegner et bilde av en filmindustri som kveler den idealistiske kunsten, og prostituerer skuespilleren i et jag etter profitt. «Amazonas» representerer en motsats til materialismen, det er naturens stemme, verdens lunge, som desperat skriker ut om å bli hørt før det er for sent…   Idé og regi: Lars Øyno Skuespillere: Hanne Dieserud, Kirsti Sørlie Hansen, Jimmie Jonasson, Sara Fellman, Lars Brunborg og Per Bogstad Gulliksen Musiker: Hanne Selmer-Olsen Kostymer: Gjøril Bjercke Sæther Lys: Jan Skomakerstuen Scenografi: Tormod Lindgren og Lars Øyno «Amazonas» spilles på Grusomhetens Teater i Hausmannsgate 34 i Oslo, fra og med torsdag den 12. februar til og med lørdag den 14., kl. 19.30 alle dager. Billetter: 22203095/ billetter@grusomhetensteater.no og ved inngang. Forestillingen hadde premiere under Eurodramafest i oktober 2011 på Teatr Bagatela i Krakow – Polen. Prosjektet har mottatt økonomisk støtte fra EØS-finansieringsordningene og de norske midlene, gjennom Kulturutvekslingsfondet, samt Fond for utøvende Kunstnere og Oslo Kommune.