Grusomhetens Teater | Lars Øyno foreleser ved Columbia University i New YorkLars Øyno lecturing at Columbia University, New York
1604
post-template-default,single,single-post,postid-1604,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.0
 

Blog

Lars Øyno foreleser ved Columbia University i New YorkLars Øyno lecturing at Columbia University, New York

  |   Nyheter

Regissør Lars Øyno er nå på vei til New York fordi han har blitt invitert til å holde en forelesning ved Barnard Theatre College på Columbia University. Forelesningen vil omhandle norsk teater mer generelt, men med hovedfokus på hans egen tilnærming til Antonin Artaud, og hvordan han har skapt og drevet Grusomhetens Teater i over 20 år. Hans publikum er en klasse med registudenter.Director Lars Øyno is now heading for New York because he has been invited to give a lecture at Barnard Theatre College, Columbia University. The lecture will partly deal with Norwegian theatre in general, but will of course concentrate on his own approach to Antonin Artaud, and how he has created and operated the Theatre of Cruelty in Norway for over 20 years. His audience will be a class of directing students.