Grusomhetens Teater | The World Of Jotner – 1994
134
post-template-default,single,single-post,postid-134,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.0
 

Blog

The World Of Jotner – 1994

  |   Produksjon

Lillehammer 1994


Regi: Lars Øyno
Medvirkende: Teatergruppa Stella Polaris


The World of Jotner var en gateteaterforestilling med utgangspunkt i norrøn mytologi. Den handlet om at ilden antente et frossent lag, Nivelheim, og i møtet mellom ild og is, ble dråper dannet. Jotnene ble født og forårsaket naturkatastrofer. Forestillingen ble innledet med at fire skuespillere firte seg ned fra taket på kornsiloen.  The World of Jotner var en del av det offisielle kulturprogrammet ved vinterolympiaden i Lillehammer.

[nggallery id=4]The world of Jotner, Lillehammer 1994


Directed by: Lars Øyno
With: the theatre group Stella Polaris


”The World of Jotner” was a street theatre performance based on an episode from Norse mythology. Fire ignited the frozen Nivelheim, and in meeting between fire and ice, drops were created. Jotner were born and caused natural disasters. The performance started with four actors lowering themselves by ropes from the roof of a corn silo, and was part of the official cultural programme at The Winter Olympics Lillehammer.

[nggallery id=4]