Jegeren Gracchus - Grusomhetens Teater
5160
post-template-default,single,single-post,postid-5160,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.0,elementor-default,elementor-kit-5536
 

Blog

Jegeren Gracchus

  |   Hva skjer

Kulturrådet har innvilget Grusomhetens Teater produksjonsstøtte til iscenesettelse av «Jegeren Gracchus» etter Franz Kafka med premiere i September 2023 i Tokyo, Japan. Prosjektet er et samarbeid med det japanske marionett-kompaniet ISSHI-ZA fra Tokyo. Med basis i klassiske marionett teknikker har teatrets leder Isshi Youki (f.1948) siden 1972 skapt et moderne uttrykk, og ofte igangsettes prosjekter med kompanier over landegrensene. Begge kompaniene henter inspirasjon fra den franske teatereformator Antonin Artaud.

Vi gleder oss til en spennende samarbeid med norske og japanske medvirkende. Prøver foregår i Norge og Japan, etter premieren i Tokyo kommer vi tilbake til Oslo for 11 forestillinger på Grusomhetens Teater Oktober 2023. Regi og manus av Lars Øyno. Co-regi Isshi Youki.