Blog

Tennessee Williams «En sporvogn til Begjær» i høst 2019

  |   aktuelt, blogg

Grusomhetens Teater vil i høst presentere Tennessee Williams berømte stykke «En sporvogn til Begjær».

 

Handlingen utspiller seg i en sliten New Orleans leilighet like etter 2 verdenskrig. Den tidligere læreren Blanche Dubois flykter etter et tvangssalg av familieeiendommen og en brokete fortid til sin søster Stella og hennes ektemann Stanley, og snart utvikler seg et intenst psykologisk drama.

 

Hovedrollene spilles av Hanne Dieserud (Blanche), Jade Francis Haj (Stanley), Nina Eileen Sponnich (Stella) og Gisle Hass (Mitch). Stykket er oversatt av Torstein Bugge Høverstad og regien er ved Lars Øyno. Scenografi: John-Kristian Alsaker, Lysdesign ved Rolf Christian Egseth. Kostymer ved Gjøril Bjercke Sæther.

 

Premiere torsdag 24 oktober. Forestillingen spilles til og med 9 november. Billettsalg åpner før sommeren.