Grusomhetens Teater | Kerala revisitedKerala revisited
1589
post-template-default,single,single-post,postid-1589,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.0
 

Blog

Kerala revisitedKerala revisited

  |   Nyheter

For andre gang er Grusomhetens Teater invitert til å delta på den årlige teaterfestivalen i Kerala, India. Festivalen søker å kombinere et spekter av samtidsteater fra hele verden og performative folketradisjoner fra hele India. Målet er å skape møter mellom ulike kulturer, som kan bidra til utvikling og utveksling.

I 2013 hadde vi med oss forestillingen Siste Sang, som ble oppført på Hausmania høsten 2009. Nå er Revolusjonære Budskap ønsket. Forestillingen hadde premiere på Teatermuseet i Oslo i mars 2013. Vi reiser med stort mannskap i slutten av januar 2014. Festivalen avholdes 27. januar til 3. februar 2014.

Grusomhetens Teater har også tidligere vært i India, da med operaforestillingen Fjeldfuglen av Henrik Ibsen som ble spilt i New Dehli og Chandigarh i 2010.

itfokOnce more Grusomhetens Teater (The Theatre of Cruelty) is invited to participate in the annual theatre festival of Kerala, India. The festival is seeking to combine a spectrum of contemporary theatre from all over the world with performative folklore from all of India. A purpose is to create meetings between different cultures, which can contribute exchange and development to each other.

In 2013 we brought The Last Song, which was put up at Hausmania in 2009. Now we are performing Revolutionary Messages, which premiered at The Theatre Museum in Oslo in March 2013. We will be travelling with a larger crew this time, at the end of January 2014. The festival is held from 27th of January to the 3rd of February.

This is not the first time Grusomhetens Teater (The Theatre of Cruelty) is performing in India. In 2010 the opera The Mountain Bird by Henrik Ibsen was played at festivals in Dehli and Chandigarh.

itfok