Grusomhetens Teater | Storyteller – 1995Storyteller – 1995
141
post-template-default,single,single-post,postid-141,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.0
 

Blog

Storyteller – 1995Storyteller – 1995

  |   Produksjon

Storyteller

Black Box Teater, Oslo 1995


[eight_columns]Regi: Lars Øyno
Medinstruktør: Lars Sørbø
Musikk: Fra Carl Orffs Carmina Burana, Heiner Goebbells – Alfred 23 Harth[/eight_columns]Medvirkende: Asgeir Borgemoen, Bjarne Hjelde, Henrik Høie, Harald Kolaas, Inger Kvamstuen, Per Arne Løset, Marte Monsen, Mona Røbergshagen, Henriette Slorer, Martin Slaatto, Ingrid Solholm, Marit Ødegaard


Storyteller er en minneforestilling for Hans Christian Ostrø som ble bortført og henrettet av den muslimske geriljagruppen Al-Faran i Kashmir, 13. august, 1995. Forestillingen er bygget på Osltrøs etterlatte tekster fra reisen han foretok i India for å studere indisk teater.

[nggallery id=6]hr /Storyteller

Black Box Theater, Oslo 1995


[eight_columns]Directed by: Lars Øyno
Associate director: Lars Sørbø
Music: From Carl Orffs Carmina Burana, Heiner Goebbells – Alfred 23 Harth[/eight_columns]With: Asgeir Borgemoen, Bjarne Hjelde, Henrik Høie, Harald Kolaas, Inger Kvamstuen, Per Arne Løset, Marte Monsen, Mona Røbergshagen, Henriette Slorer, Martin Slaatto, Ingrid Solholm, Marit Ødegaard


”Storyteller” is a performance in memoriam Hans Christian Ostrø, who was kidnapped and executed by the extremist guerilla group Al-Faran in Kashmir, 13th of August 1995. The performance builds upon the texts Ostrø wrote on his journey to India, where he was headed to study traditional Indian theatre.

[nggallery id=6]hr /