Blog

«The Raven» spilles i Tokyo!

  |   aktuelt, blogg

Grusomhetens Teater er invitert med forestillingen «The Raven» for 4 oppførelser på Theater Xcai i Tokyo, i november 2021. Theater Xcai er en arena for moderne scenekunst i Tokyo som jevnlig inviterer til internasjonale gjestespill.
 

«The Raven» er den 7. forestilling som Grusomhetens Teater presenterer på Theater Xcai siden 2015.
 

«The Raven» etter Edgar Allan Poe tar utgangspunkt i drømmens revolusjonære betingelser anskueliggjør poetisk i en universell angst knyttet til livets iboende anarki. Forestillingen hadde premiere på Grusomhetens Teater i september 2020.
 

Manus og ide av Lars Øyno.
 

Skuespillere
Henriette Blakstad
Hanne Dieserud
Johanna Øyno
 

Musiker/Komponist
Lars Pedersen
 

Mer info, video og anmeldelser:

THE RAVEN